Contact, garantie en Retour

CheapComputers.nl
Bitswijk 6a
5401 JB  Uden
support@cheapcomputers.nl
+31 6 122 45 121

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.  U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en -indien redelijkerwijze mogelijk -in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@cheapcomputers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Garantie

Carry-in garantie: Cheapcomputers.nl geeft vanaf 29-01-2024 op het gehele assortiment een minimale garantie periode van 3 maanden. Carry-in-garantie houdt in dat u er zelf zorg voor moet dragen dat een defect artikel in het bezit komt van de leverancier. Wij nemen in onze plaats weer de kosten op van het her-verzenden van het product. Het is mogelijk wanneer u met de PostNL verzendt een pakket te laten verzekeren tegen schade en /of diefstal. De extra kosten hiervan zijn voor rekening van de klant. 

1-Cheapcomputers.nl staat garant voor de kwaliteit van haar producten en diensten, met dien verstande dat de garantie niet verder gaat dan in de hierna volgende bepalingen is vermeld. 

2-Op alle producten en diensten wordt minimaal 3 maanden garantie verleend. De garantieverplichting van Cheapcomputers.nl betreffende de door haar geleverde producten en diensten gaan echter in geen geval verder dan de garantie aanspraken die Cheapcomputers.nl jegens de fabrikant en/of distributeur op basis van de met hen gesloten overeenkomsten geldend kan maken. Afnemer kan dan ook geen aanspraak maken op garantie indien de fabrikant en/of distributeur deze niet biedt. 

3-De garantie via Cheapcomputers.nl wordt tenzij anders overeengekomen voor één jaar zonder afhandelingskosten afgehandeld. 

4-De koper wordt de mogelijkheid geboden om de garantie af te kopen. In dit geval kan de koper geen aanspraak maken op garantie. De koper heeft korting op de aankoop gekregen door af te zien van de garantie. De koper moet zelf deze optie selecteren bij de aankoop.

5-Op accu’s en batterijen van laptops, tablets en smartphones geeft Cheapcomputers.nl 3 maanden garantie. Houd er rekening mee dat de batterijduur van deze producten mogelijk minder is dan bij nieuwkoop. Een laptop moet, onder normale belasting, de eerste 3 maanden na afleverdatum minimaal 1 uur met de accu kunnen werken. Onder normale belasting wordt verstaan Youtube kijken in HD-kwaliteit. Indien de accu niet aan het minimum voldoet kunt u ons hierover informeren. Cheapcomputers.nl zal U verzoeken om de accu retour te sturen zodat zij deze kunnen testen. Als inderdaad blijkt dat de accu onder de norm is wordt er een vervangende accu geleverd. 

Smartphones en Tablets worden getest op het percentage van de originele capaciteit. A-grade heeft een minimaal kracht van 85% of hoger van de originele nieuw capaciteit en wanneer Cheapcomputers.nl constateert dat deze lager is, wordt deze vervangen voor een nieuwe batterij. Bij B-grade producten houden zij een percentage van minimaal 75% of hoger aan. 

6-Op verbruiksproducten zoals inktpatronen, papier, CD-ROM etc. geeft Cheapcomputers.nl geen garantie. 

7-De factuur is het garantiebewijs en moet getoond kunnen worden. 

8-Eventuele materiaal-en fabricagefouten in de apparatuur, alsmede in onderdelen die door Cheapcomputers.nl in het kader van garantie of onderhoud zijn geleverd vallen onder de garantie. De vervangen onderdelen worden eigendom van Cheapcomputers.nl. 

9-Producten, die met een bijgevoegd garantiebewijs voor reparatie in aanmerking komen, moeten voor eigen rekening en risico worden afgeleverd bij Cheapcomputers.nl. 

10-Werkzaamheden en kosten van herstel buiten het kader van deze garantie zullen door Cheapcomputers.nl in rekening worden gebracht conform de gebruikelijke tarieven. 

11-Als de afnemer producten ter reparatie heeft afgegeven bij Cheapcomputers.nl en deze niet binnen 3 maanden na afgiftedatum, tegen betaling van bovengenoemde kosten, heeft afgehaald, wordt aangenomen dat de afnemer afstand neemt van de ingeleverde producten ten behoeve van Cheapcomputers.nl. 

Dit delen:

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...